C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
KEKUSUTAN ?
Monday, 29 April 2013 • 07:30 • 0 comments
Assalamualaikum :D


Fuh fuh fuh. Nak hembus sawang-sawang hat dok ada dlm blog nie. *over sat


Ehh, dimana kita tadi ? Haa. Macam nie. Actually, saja nak share KEKUSUTAN yang bersarang dalam otak nie. Hmm, serius sakit kepala. Tolong ! tolong ! tolong ! *meroyan sat. haha. Serius tengah celaru nak sambung study mana lepas nie. Sekarang masih menunggu dan menunggu keputusan UPU yang berkurun lagi nak keluar. Kenapa la lambat sangat ? betul la orang cakap, penantian itu satu penyeksaan. Terseksa zahir batin aku  tunggu UPU. Yang IPG plak asyik tunda. Apakah ? -,-

Alhamdulillah, dengan result SPM yang ada, sekarang nie dapat tawaran belajar kat Kolej Matrikulasi Pulau Pinang (KMPP) Teringin nak masuk matrik. Tapi......... kenapa banyak sangat negatif daripada positif feedback yang aku dapat daripada orang ? Persaingan banyak laa. Susah laa. Macam-macam lagi. Tapi bagi aku, semua tu bergantung kepada kita. Rezeki ada dimana-mana, Kan ?

Tapi tapi kan, aku berminat nak sambung study FIST UNIKL kat KMKN. Macam best ja. Banyak jugak advantage. Senang sikit dari matrik. Dekat pon dekat. hehe. Nanti kalau pointer tinggi, pinjaman mara akan bertukar menjadi biasiwa. Tapi masalahnya, nak tunggu UPU dulu, tapi khabar angin mengatakan  minggu ke-3 baru keluar result, padahal FIST daftar 19 Mei. Camna nie ? Perlukah buat pengorbanan duit ? hmm.

ASASI ? MATRIK ? FIST UNIKL ?

Anyway, solat istikhoroh is the better way now. Kita kalau pening-pening nak buat pilihan, buatlah solat istikhoroh. In Shaa Allah, Allah  akan tunjukkan pilihan yang terbaik dan permudahkan segala urusan kita :)



#Ya Allah, tunjukkanlah jalan yang terbaik dan permudahkan segala urusanku. Ameen :')


PASTFUTURE
MY WORDS;
Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or I'll call My Superman to kill you!.

GIVE ME YOUR WORDS;

Status : Life must go on :)



OTHERS;


>> Welcome to my blog =)
date : NOW
at:10 am


>> Nice to meet you here :)
date : 12/12/12
at: 12pm


>> lalala~
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • SPM is not the ending, but it's just a beginning :...
  • Kamu saja - Ainan tasneem
  • I am Naqibah :')
  • When I was young ;D
  • Waaaaa. so excited xD
  • Buka buku baru, tutup buku lama
  • Say goodbye to 2012, say hi to 2013 :D
  • 2012 hampir melabuhkan tirai
  • It was like a dream
  • Salam Idul Adha :)