C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Allah Uji kita tanda Allah sayang kita :')
Sunday, 19 May 2013 • 02:29 • 0 comments

Baru-baru nie,  facebook, twitter semua dilanda ribut taufan UPU. Sampai sekarang tak habis-habis gi. haha   
Kepada yang dapat tuh, tahniah sayang ! And yang for yang tak dapat *termasuk Siti Don't be sad dear, mybe rezeki kita bukan sekarang nak dapat UPU. Siti tau, ramai yang sedih sebab tak dapat. Siti faham sangat-sangat sebab kita senasib. :face22: Jangan risau, kita ada rezeki masing-masing. Ada jaa yang dapat 8A, 7A, dan 6A macam Siti  tak dapat, yang kurang dari kita orang dapat ja UPU. Belajar kat mana-mana pun sama jaa. Janji kena usaha. Tanpa usaha tak berguna jugak even kita study kat U terbaik dunia. Alhamdulillah, Siti still boleh happy tak dapat UPU. Sebab apa ? Sebab Siti tak perlu nak dilema nak pilih antara dua tawaran. Antara asasi or matrik.

Before this, Siti dah terlalu banyak pikir pasal nak pilih antara matrik dengan FIST UNIKL (foundation in science and technology) *hari neh daftar. Serius time tuh rasa beban sangat nak pilih. Dua-dua best. Dua-dua rasa nak pi.:131: Last-last, lepas Siti buat solat istikharah semua, family dan rakan-rakan semua bagi semangat Siti masuk matrik. So, time tuh memang tak rasa nak masuk U pon. Tak rasa apa pon time result UPU nak keluar. Alhamdulillah, Allah dah rancang apa yang terbaik untuk Siti.

 Siti memang dah jatuh cinta dengan matrik lama dah. Sebelum SPM lagi. Memang dah target matrik. Mybe sebab lecturer kat matrik lebih keCIKGUan kalau nak dibandingkan lecturer kat U yang lebih kePROFan. hehe.:face20: So, tak laa terkejut sangat bila nak masuk U nanti. Sebab matrik neh tengah-tengah antara sekolah dengan Universiti. 

Kepada kawan-kawan yang bakal sambung belajar, tak kira la kat mana anda belajar sekali pun, jangan lupa nak setting niat kita. Niat nak belajar Lillahi Taala. Belajar sekarang semua susah. Tapi akan senang bila kita amalkan DUIT. Doa, Usaha, Ikhtiar dan Tawakal.
All the best ! :face75:

KMPP jom! :face9:


PASTFUTURE
MY WORDS;
Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or I'll call My Superman to kill you!.

GIVE ME YOUR WORDS;

Status : Life must go on :)



OTHERS;


>> Welcome to my blog =)
date : NOW
at:10 am


>> Nice to meet you here :)
date : 12/12/12
at: 12pm


>> lalala~
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Kita Pendosa Tanpa Noktah :')
  • Stress ? Jom atasinya !
  • KEKUSUTAN ?
  • SPM is not the ending, but it's just a beginning :...
  • Kamu saja - Ainan tasneem
  • I am Naqibah :')
  • When I was young ;D
  • Waaaaa. so excited xD
  • Buka buku baru, tutup buku lama
  • Say goodbye to 2012, say hi to 2013 :D